AMMA 2019

De volgende editie van de Annual of Master in Media Awards, samengevat als AMMA, komt stilaan in zicht.

Hierbij alvast de belangrijkste data. Noteer ze alvast in uw agenda !

5 maart 2019 : deadline voor het indienen van de dossiers !

13 maart 2019: 6 expertgroepen buigen zich over de dossiers van hun categorie om de 5 beste dossiers te nomineren.

19 maart 2019 (voormiddag): Tijdens de Special Research & Innovation Session worden alle dossiers in de categorie “Media Research of the Year” gepresenteerd en kunnen alle aanwezigen stemmen (20% van de punten). Diezelfde ochtend zullen ook de 5 geselecteerde kandidaten uit de categorie “Innovation & Development of the Year”  hun dossier toelichten. >INFO

19 maart 2019 (namiddag): De expertjury “Media Research of the Year” buigt zich over deze categorie.

2 april 2019: UMA Day Best Media Campaigns 2017 : de UMA (United Media Agencies) biedt de mogelijkheid aan de 5 beste kandidaten van de 5 “Best of” categorieën om hun dossier te presenteren aan het publiek en aan de AMMA juryleden.

5 april 2019: Zitting van de finale AMMA jury.

8 april 2019: Alle vakmensen uit de media- & reclamesector mogen hun stem uitbrengen voor een van de drie genomineerden voor Media Advertiser of the Year. De stemronde op het AMMA platform wordt afgesloten eind april (exacte datum nog te bepalen).

9 mei 2019: De winnaars van de Gold, Silver en Bronze AMMA zullen worden bekend gemaakt tijdens de AMMA Ceremony vanaf 19u00 in Kinepolis Imagibraine.

Voor de volledige beschrijving van de categorieën en de werking van de AMMA jury, kan u het AMMA reglement hierna nalezen: AMMA_2019_Reglement_NL.