AMMA 2018

De Annual of Master in Media Awards, samengevat als AMMA, worden door CommPass georganiseerd om de expertise binnen het marketing- & communicatievak te promoten door excellent werk te bekronen, en door bedrijven of mensen in de spotlight te zetten die zich positief hebben onderscheiden gedurende het voorbije jaar.

De jury van de AMMA is samengesteld uit vakmensen uit de verschillende segmenten en disciplines van de media-en communicatiesector (mediabureaus, reclamebureaus, adverteerders, reclameregies en onderzoeksbureaus).

U kunt meedingen voor een van de awards van de media-expertise van CommPass binnen 10 categorieën:

    

KALENDER VAN DE AMMA 2018:

Alle dossiers die meedingen voor een AMMA moeten uiterlijk 28 februari middernacht naar ons platform zijn gestuurd.

9 maart: 6 expertgroepen buigen zich over de dossiers van hun categorie om de 5 beste dossiers aan te nomineren.

13 maart: Tijdens de Special Research & Innovation Session, vanaf 9u00 in Bluepoint, Reyerslaan 80 te Brussel, biedt CommPass de gelegenheid aan alle kandidaten in de categorie “Media Research of the Year” samen met de 5 geselecteerde kandidaten uit de categorie “Innovation & Development of the Year” om hun dossier aan het publiek en aan de juryleden voor te stellen. Op het einde van deze sessie kunnen alle aanwezigen 5 studies selecteren.

27 maart: UMA Day Best Media Campaigns 2017 : de UMA (United Media Agencies) biedt de mogelijkheid aan de 5 beste kandidaten van de 5 “Best of” categorieën om hun dossier te presenteren aan het publiek en aan de AMMA juryleden.

29 maart: Zitting van de finale AMMA jury

1 april: Alle vakmensen uit de media- & reclamesector mogen hun stem uitbrengen voor een van de drie genomineerden voor Media Advertiser of the Year. De stemronde op het AMMA platform wordt afgesloten op 15 april.

17 mei: De winnaars van de Gold, Silver en Bronze AMMA zullen worden bekend gemaakt tijdens de AMMA Ceremony vanaf 19u00 in het Auditorium 2000 aan de Heizel.

Voor de volledige beschrijving van de categorieën en de werking van de AMMA jury, kan u het AMMA reglement nalezen.

Download AMMA Reglement_NL

AMMA 2018