YIM

Y O U N G   I N   M E D I A

In de wereld van de media agencies en saleshouses komen er continue nieuwe, jonge mensen bij die een carrière willen uitbouwen in de media sector. Zij hebben wellicht meer dan ooit behoefte aan ondersteuning en begeleiding, en met de MEDIA SCHOOL trachten we bij CommPass alvast zo goed mogelijk tegemoet te komen aan hun opleidings behoeften.

We zijn er ons echter ook van bewust dat deze Generation Y nog andere professionele behoeften hebben, en dat die verschillen van de meer senior profielen. Daarom willen we de community “Young in Media” oprichten specifiek voor hen.

TOETREDINGS VOORWAARDEN 

  • Lid zijn van CommPass (individueel of via hun Company Membership)
    (de meeste bedrijven zijn ondertussen lid geworden, de lijst vindt u hier)
  • én 30 jaar of jonger (geboren in 1988 of later)

De YIM kan haar eigen activiteiten uitbouwen, gericht op deze community. De rol van CommPass is deze van facilitator,  realisator en ook wel financierder.

 

Belangrijke mededeling
CommPass respecteert uw privacy. De (beperkte) gegevens die u opgeeft bij de registratie van de YIM worden nooit gedeeld met derden. Zij zullen uitsluitend gebruikt worden om rechtstreeks met u in contact te treden bij de organisatie van evenementen of bij het toekennen van voordelen. U kan zich ten allen tijde uitschrijven door middel van een mail aan veronique.lagasse@commpass.media met vermelding van uw naam en de vraag tot uitschrijving YIM.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

YIM

Maak deel uit van de YIM community


Inschrijven