YIM

Y O U N G   I N   M E D I A

In de wereld van de media agencies en saleshouses komen er continue nieuwe, jonge mensen bij die een carrière willen uitbouwen in de media sector. Zij hebben wellicht meer dan ooit behoefte aan ondersteuning en begeleiding, en met de MEDIA SCHOOL trachten we bij CommPass alvast zo goed mogelijk tegemoet te komen aan hun opleidings behoeften.

We zijn er ons echter ook van bewust dat deze Generation Y nog andere professionele behoeften hebben, en dat die verschillen van de meer senior profielen. Daarom willen we de community “Young in Media” oprichten specifiek voor hen.

TOETREDINGS VOORWAARDEN 

  • Lid zijn van CommPass (individueel of via hun Company Membership)
    (de meeste bedrijven zijn ondertussen lid geworden, de lijst vindt u hier)
  • én 30 jaar of jonger (het kalenderjaar is wat telt)

De YIM kan haar eigen activiteiten uitbouwen, gericht op deze community. De rol van CommPass is deze van facilitator,  realisator en ook wel financierder. Daarvoor heeft YIM echter een “presidium” nodig, dat als tussenschakel fungeert. De eerste stap zal een oproep zijn van kandidaturen voor deze rol.

In januari 2018, zullen we een oproep doen tot deelname aan de YIM community.

Als eerste belangrijke evenement biedt CommPass aan alle YIM leden een gratis toegang tot de Vision Day van 8 februari 2018. Doel is om daar een feestje te bouwen voor de start van YIM en het nieuwe jaar.

 

 

 

 

 

 

 

YIM

Maak deel uit van de YIM community


Inschrijven