AMMA Dossiers 2019

Om te kunnen meedingen naar een AMMA, moet er een dossier worden ingediend binnen de voorziene tijdslimiet. U kan de templates vinden hier onderaan de pagina.

Voor de volledige beschrijving van de categorieën en de werking van de AMMA jury, kan u het AMMA reglement hierna nalezen: AMMA_2019_Reglement_NL.

Indien eenzelfde case wordt ingediend voor twee verschillende categorieën, moeten afzonderlijke dossiers worden ingediend, met naleving van de criteria zoals die vermeld zijn in het AMMA reglement. De argumentatie moet uiteraard verschillend zijn in functie van de criteria van de betrokken award. De ontvankelijkheid van de dossiers zal worden beoordeeld door twee leden van de Raad van Bestuur van CommPass. Hun beslissingen zijn onherroepelijk.

Deelname en de indiening van een kandidaatsdossier impliceren automatisch dat de kandidaat het AMMA reglement onderschrijft.

De dossiers moeten worden ingeschreven op het AMMA platform via de deelnameformulieren per categorie die u onderaan deze pagina vindt.

Kandidaatsdossiers mogen het volume van 3 pagina’s A4 (met tekengrootte 11), exclusief de pagina met de basisinformatie, niet overschrijden, behalve indien anders vermeld op de inschrijvingsformulieren!

Bijlagen zijn beperkt tot

• ofwel één ppt-presentatie van max 15 bladzijden
• ofwel één videofilmpje van maximaal 3 minuten

Het materiaal dat wordt ingediend ter illustratie van de dossiers (Bijlagen presentaties,…) moet worden doorgestuurd via uploading en voor video moet een link worden geplaatst op het AMMA platform.

Dossiers die deze volumes overschrijden, kunnen worden geweigerd.

Deadline: de dossiers moeten ten laatste op dinsdag 5 maart 2019 om middernacht ingediend zijn op het AMMA platform. Verlenging tot woensdag 6 maart middernacht.
Kosten: Voor elk ingediend dossier zal een deelnamekost van 300€ + btw aangerekend worden, met uitzondering van de dossiers voor Media Advertiser of the Year.

Download hier uw inschrijvings formulier

2019_FORM Best Creative Media Use

2019_FORM Best Media Strategy

2019_FORM Best Use Interactive

2019_FORM Best Use Native&Content

2019_FORM Data&Performance Marketing

2019_FORM Innovation&Development OTY

2019_FORM Media Advertiser OTY

2019_FORM Media Agency OTY

2019_FORM Media Research OTY

2019_FORM Media Saleshouse OTY

 

LINK for UPLOAD DOSSIER