Intro Class: Digital Metrics

De taal in de digitale wereld. Jargon en metrics.

In de cursus Digitale Metrics worden verschillende belangrijke onderwerpen behandeld.

We zullen allereerst ingaan op Display advertenties, waarbij we zowel standaardformaten als creatievere opties bespreken. Daarna duiken we in de wereld van video, sociale media, native advertising, digitale audio, DOOH en zoekadvertenties, waarbij we recente ontwikkelingen en belangrijke formaten onder de loep nemen.

Een ander belangrijk aspect dat we zullen bespreken, is de meting van bereik. Hierbij zoomen we in op de CIM Internet studie, die ons inzicht geeft in hoe we het bereik van onze digitale campagnes kunnen meten en analyseren.

Daarnaast zullen we het hebben over prijsstelling, waarbij termen als CPM, CPV en CPC aan bod komen. We zullen voorbeelden bekijken van tariefkaarten en verschillende soorten aankoopmethoden, zoals IO en programmatic buying.

Tot slot richten we ons op kwaliteit, waarbij we kijken naar zaken als viewability, attention en brandsafety. Deze aspecten zijn essentieel om ervoor te zorgen dat onze digitale advertenties effectief zijn en positieve resultaten opleveren.

Voor wie?

Starters in het (digitale) “media vak”, iedereen die basiskennis digital nodig heeft of op zoek is naar een sterke digitale opfrissingsles.

Niveau:

Basic

Spreker:

Stéphanie Radochitzki, Digital & Performance Strategy Director at IPG Mediabrands 
De presentatie wordt gegeven in het Frans en/of Engels. De deelnemers kunnen reageren in de taal van hun keuze.

Wanneer:

Donderdag 19 september 2024 van 15u tot 17u15.
Deze les zal LIVE aangeboden worden.

Waar:

To be confirmed

Voorwaarden :

Deze opleiding is gratis voor de leden van CommPass. Meer informatie over lidmaatschap en welke bedrijven een « Company Membership » hebben onderschreven voor al hun werknemers is hier beschikbaar.

Bij minder dan 10 deelnemers, zal deze sessie verschoven worden naar een latere datum.

Niet leden betalen 250 euro.

 

Intro Classes
Intro Class: Digital Metrics

19 September 2024

15:00-17:15


Tarief

Leden: €

Niet-leden: €

Inschrijven