Trending TV & Radio Research

Feedback van internationale ASI Conference

Het meten van TV – of beter gezegd Video- over “4 screens” is een hele klus geworden. Er zijn de verschillende devices. Er is lineair en niet lineair.  Er zijn browsers en app’s, connected en Smart TV’s.  Er is Content en Advertising.  Joint industry samenwerkingen en “walled gardens”.  Ook in Audio is er een gelijkaardige evolutie, met digitale distributie van de zenders via het internet en de opkomst van nieuwe “pure players” zoals Spotify of Deezer. Daar is de evolutie voorlopig nog minder drastisch, maar dat kan snel veranderen.

Op een internationale conferentie zoals 2019 asi International Radio & Audio and Television & Video Conferences (november, Praag) wordt er gedurende 3dagen ingegaan op deze problematieken. De ganse wereld komt er uitleggen waar ze staan, wat de learnings zijn en waar de prioriteiten liggen.

Het programma RADIO-AUDIO : Audio data for the 2020s
Het programma TV-VIDEO: 20:20 Vision

In deze sessie wordt er feedback gegeven over wat er daar aandacht kreeg, waar de problemen liggen en welke oplossingen men aan het uittesten/invoeren is, in een open discussie.

Voor wie?

Voor personen die met research bezig zijn en meer willen weten over mogelijke methodologieën en wat de learnings zijn uit het buitenland.

Niveau:

Gevorderden

Spreker :

Wout Dockx, Mediaman en Secretaris Generaal bij VIA
De presentatie&workshop worden gegeven in het Nederlands. De deelnemers kunnen reageren in de taal van hun keuze.

Wanneer:

Donderdag 28 november 2019 van 9u tot 12u30 (met koffiepause)

Waar:

Bij RMB, Espace Rolin, Louis Schmidtlaan, 2B 1040 Brussel (view on maps).
Er is helaas GEEN parking voorzien voor de deelnemers. U dient zich in de omliggende straten te parkeren

Voorwaarden:

Deze opleiding is gratis voor de leden van CommPass. Meer informatie over lidmaatschap en welke bedrijven een “Company Membership” hebben onderschreven dat van al hun werknemers leden maakt, is hier beschikbaar.
Niet leden betalen 375 euro.

OPGELET: er zijn slechts 30 plaatsen beschikbaar. First in First served ! Indien het aantal deelnemers echter te groot is, zullen wij trachten oplossingen te zoeken door ofwel een 2de sessie te organiseren, ofwel een grotere zaal te zoeken.

Master Class