Summer workshop: How to make your figures shine?

Je hebt spraakmakende cijfers of een heleboel inzichten maar geen idee hoe je dit op slide zet? Dan is deze workshop misschien wel iets voor jou!
In deze allereerste workshop begeleiden we een kleine groep van media professionals in hun denkproces om een boodschap impactvol te brengen.
Het wordt geen oplijsting van klassieke presentatietechnieken, we duiken in bestaand presentatiemateriaal en doorlopen de stappen om tot een krachtig verhaal te komen.

Voor wie?

Voor mediaprofessionals die impactvoller willen presenteren.

Host

Sofie Rutgeerts (CIM) begeleidt deze workshop. Deze eerste editie is Nederlandstalig, de Franstalige editie volgt later.

Wanneer?

Dinsdag 29 augustus 2023 van 14u tot 17u, live event in Brussel (locatie wordt nog gecommuniceerd).

Voorwaarden

Deze opleiding is gratis voor de leden van CommPass. Kostprijs voor niet-leden: 375 €.

Geïnteresseerd ? Stuur een mail voor 28/7 naar ann.hoeree@commpass.media met een korte motivatie waarom je interesse hebt in deze opleiding. Op 31/7 krijg je bevestiging of je geselecteerd werd.

De eerste inschrijvingen werden op 28/7 afgerond maar je kan je nog steeds inschrijven, maar dan sta je op de reservelijst. We verwittigen jou asap of je effectief ook kan deelnemen.

Voorbereiding

Elke deelnemer stuurt ten laatste tegen 16/8 een ppt van max. 15-20 slides door met een concrete doelstelling. Wij selecteren hiervan twee presentaties die als voorbeeld zullen gebruikt worden doorheen de workshop.
Deelnemers die hun presentatie niet tijdig doorsturen worden vervangen door een kandidaat op de reservelijst.

Nadien kunnen deelnemers hun eigen verhaal herwerken in functie van de tips van de workshop. Het resultaat zal geëvalueerd worden door de lesgever. De deelnemers krijgen hiervoor feedback op mail.

Intro Classes