Influencers en de toekomst van Digital & Media

Op de laatste sessie van het voorjaar werden 2 zeer verschillende, maar zeker ook actuele topics bij elkaar gebracht.

Het gebruik van Influencers om via persoonlijke aanbevelingen een merkverhaal neer te zetten is trending. Carole Lamarque (Founding Partner, Duval Union) schreef er een boek over, en komt het in een korte presentatie toelichten. Wat zijn de succesfactoren van deze aanpak en hoe maximaliseer je de ROI?

Inbegrepen in deze sessie was er een persoonlijke exemplaar van het boek “Influencers”. Zo kon iedereen het volledige verhaal tot in detail nalezen.

Na de zes winnende cijfers van de volgende Lotto trekking, wou natuurlijk iedereen alles weten over “The future of digital and media”. Danny Devriendt (Managing Director, IPG/Dynamic) ging al even polsen, en zag de nieuwste ontwikkelingen op CES2017, SxSW (South by SouthWest) en een rits andere summits. Hij sprak met een keur aan futurologen, trendwatchers en decision makers. Net terug van het IEEE SEAS congres dat zich buigt over de vraag of Artificial Intelligence ook ethical kan zijn, kwam hij ons vertellen wat hij heeft geleerd had en waarom het nuttig is om dit soort summits bij te wonen.