Symposium

Met het doorschuiven van de CommPass Vision Day naar begin 2018 was er bij de start van het najaar opnieuw plaats voor een symposium. Er werd gekozen voor een condens programma van een halve dag dat de ambitie had van begin tot het einde relevant en inspirerend te zijn.

Presentaties :
  • KEYNOTE: Is digital killing itself?
    Everything can be measured, so little can be compared. What are the problems, what are the solutions? (Stephanie Radochitzki, Space)
  • Augmented or Virtual reality? What is the strategy of the tech giants? (Jeroen Verkroost)
  • Cannes Media Lions review (Davy Caluwaerts, Zenith)
  • Short Introduction on GDPR (General Data Protection Regulation)
  • What does GDPR mean for digital advertising? (Matthias Matthiesen, IAB Europe)

Tussen deze presentaties werd voor het eerst het concept “REWIND” uitgetest : korte “elevator pitch” presentaties van studies die in het voorjaar gebracht werden. Doel is deze research inspanningen extra te ondersteunen door een kans te geven een breder publiek te bereiken. De volgende research kwam deze keer aan bod : “In-Home Advertising Customer Experience” (Welcome media), “Door to door impact survey” (BD myShopi), “Future forward” (Mediahuis) en “Decision Makers Survey” (Trustmedia & Roularta Media).

De feedback van het publiek was alvast positief : 92% antwoorde positief op de vraag of dit concept voor herhaling vatbaar was.