The year ahead

Op donderdag 14 januari start CommPass het nieuwe jaar met “The challenges of 2021”, een debat tussen tenoren uit de verschillende segmenten van de markt.
Na een bijzonder disruptief 2020 kijken we opnieuw in de richting van een normalisering. Waar liggen de prioriteiten en uitdagingen van de media & communicatie sector in 2021? Welke tendensen zullen de toon zetten in 2021? Welke langere termijn evoluties heeft Covid in gang gezet, of versneld?

Moderator: Danny Devriendt, IPG Dynamic

Programma

16:30 – 17:00 : NETWORKING IN REMO

Je kan rondwandelen in de zaal en met iedereen spreken die aanwezig is.
Bekijk hoe dit in zijn werk gaat in deze video How remo works

17:00 – 18:20 : THE YEAR AHEAD


 1. The driving forces for the (near) future.
  Danny Devriendt kijkt terug op 2020 en op de veranderingen die Covid heeft teweeggebracht, en kijkt vervolgens vooruit. Welke van deze veranderingen zullen blijvend zijn? Welke evoluties waren al bezig, en werden gewoon versneld door de omslag? Zijn er ook elementen die weer helemaal zullen wegdeemsteren?


 2. DEBAT – The year ahead for Media Agencies
  Ook voor media agencies is het geen evidente tijd. De opkomst van inhousing en selfserve platformen, de search for talent, de concentratie van datapartijen en de teloorgang van de 3rd party cookie zijn pittige uitdagingen. Hoe zien zij de (nabije) toekomst?
  Deelnemers: Gino Baeck – CEO (GroupM), Christine Brone, Managing Director (PHD Belgium), Hugues Rey – CEO (Havas Media).


 3. Firesitechat: an advertisers viewpoint
  met Luc Suykens, Harley Procter Brand Vice-President (Procter & Gamble).


 4. Spendings forecast 2021 by UMA
  Bernard Cools, Chief Intelligence officer (Space)


 5. DEBAT – The year ahead for Media
  De (lokale) media kregen het zwaar te verduren in 2020. Nieuwe allianties werden gesmeed, en “first party data” zijn de nieuwe heilige graal. De evoluties in het Noorden en het Zuiden van het land zijn erg verschillend. Hoe ziet de outlook eruit voor het volgend jaar? Moet er nog meer worden samengewerkt om de strijd met de GAFA’s aan te gaan?
  Deelnemers: Bart Demeulenaere, Chief Commercial Officer (SBS Belgium), Denis Masquelier, Directeur Général  (IP BELGIUM) en Thierry Hugot, Directeur Commercial & Marketing (Groupe Rossel).

18:20 – 19:00 : NETWORKING IN REMO

 

Wanneer: 14 januari, 16u30 uur.

Waar: online sessie. We willen opnieuw met het platform REMO werken zodat ook netwerken mogelijk is. De link zal enkele dagen op voorhand opgestuurd worden.

Toegang

 • GRATIS voor de leden van CommPass.
 •  130 euro voor niet leden

Alle info over het lidmaatschap van CommPass kan u hier vinden