Digital Metrics

De taal in de digitale wereld. Jargon en metrics

Het Digitale ABC: wat zijn de meest courante definites, formaten en plaatsingen in het digitale veld? Hoe zit het met het meten van het bereik, wat zijn de definitions. The latest buzz: Viewability, brandsafety.

Voor wie?

Starters in het (digitale) “media vak”, iedereen die basiskennis digital nodig heeft.

Niveau:

Basic

Spreker:

Stéphanie Radochitzki, Digital & Performance Strategy Director at IPG Mediabrands 
De presentatie wordt gegeven in het Frans. De deelnemers kunnen reageren in de taal van hun keuze.

Wanneer:

Donderdag 23 mei 2019 van 9u tot 12u30 (met koffiepause) Deze starters kit zal opnieuw georganiseerd worden op 05/09 en 19/11 (onder voorbehoud). Inschrijving op de sessie van 05/09 is pas mogelijk na 23/05.

Waar :

Bij RMB, Espace Rolin, Louis Schmidtlaan, 2B 1040 Brussel (view on maps). Er is helaas GEEN parking voorzien voor de deelnemers. U dient zich in de omliggende straten te parkeren.

Voorwaarden :

Deze opleiding is gratis voor de leden van CommPass. Meer informatie over lidmaatschap en welke bedrijven een « Company Membership » hebben onderschreven voor al hun werknemers is hier beschikbaar.
Niet leden betalen 375 euro.

OPGELET : er zijn slechts 30 plaatsen beschikbaar. First in First served! Indien het aantal deelnemers echter te groot is, zullen wij trachten oplossingen te zoeken door ofwel een 2de sessie te organiseren, ofwel een grotere zaal te zoeken.

Starters Kit
Digital Metrics

23 May 2019

09:00 - 12:30


Tarief

Leden: €

Niet-leden: €

Inschrijven