Traditional Media Metrics

WTF is a GRP?

Terwijl de nieuwkomers vandaag vooral kennismaken met Impressies, Unique Browsers en Real Users, worden de “legacy” media vooral in kaart gebracht op basis van Contacten, Bereik, Herhaling en GRP. Het zijn 2 verschillende werelden die vandaag naast elkaar bestaan en elkaar aanvullen. Maar hoe zit dat nu precies in elkaar? Wat is dat eigenlijk, een GRP? En wat is er goed aan? Hoe kunnen we van impressies naar GRP gaan en omgekeerd?
Al deze zaken komen aan bod in deze starters kit die vertrekt van de basisdefinities om zo het ABC van de klassieke media te schetsen. Met heelwat oefeningen op het programma. Breng uw gezond boerenverstand alvast mee !

Voor wie?

Digitale specialisten, of meer algemeen starters in het “media vak”

Niveau:

Basic

Spreker:

Wout Dockx, Media & Management consultant, Mediaman
De presentatie wordt gegeven in het Nederlands.
De deelnemers kunnen reageren in de taal van hun keuze.

Wanneer:

Dinsdag 28 januari 2020 van 09u tot 12u30 (met koffiepause)

Waar :

Bij RMB, Espace Rolin, Louis Schmidtlaan, 2B 1040 Brussel (view on maps);
Er is helaas GEEN parking voorzien voor de deelnemers. U dient zich in de omliggende straten te parkeren

Voorwaarden :

Deze opleiding is gratis voor de leden van CommPass. Meer informatie over lidmaatschap en welke bedrijven een « Company Membership » hebben onderschreven voor al hun werknemers is hier beschikbaar.
Niet leden betalen 375 euro.

OPGELET : er zijn slechts 30 plaatsen beschikbaar. First in First served! Indien het aantal deelnemers echter te groot is, zullen wij trachten oplossingen te zoeken door ofwel een 2de sessie te organiseren, ofwel een grotere zaal te zoeken.

Starters Kit