Traditional Metrics in Media

WTF is a GRP?

Terwijl de nieuwkomers vandaag vooral kennismaken met Impressies, Unique Browsers en Real Users, worden de “legacy” media vooral in kaart gebracht op basis van Contacten, Bereik, Herhaling en GRP. Het zijn 2 verschillende werelden die vandaag naast elkaar bestaan en elkaar aanvullen. Maar hoe zit dat nu precies in elkaar? Wat is dat eigenlijk, een GRP? En wat is er goed aan? Hoe kunnen we van impressies naar GRP gaan en omgekeerd?
Al deze zaken komen aan bod in deze starters kit die vertrekt van de basisdefinities om zo het ABC van de offline media te schetsen. Met heelwat oefeningen op het programma. Breng uw gezond boerenverstand alvast mee !

Voor wie?

Digitale specialisten, of meer algemeen starters in het “media vak”

Niveau:

Basic

Spreker:

Wout Dockx, Media & Management consultant, Mediaman
De presentatie wordt gegeven in het Nederlands.
De deelnemers kunnen reageren in de taal van hun keuze.

Wanneer:

Donderdag 16 september 2021 van 17u30 tot 20u30.

Waar :

RTL House, Jacques Georginlaan 2 te 1030 Brussel. (view maps). Deze zaal is voldoende groot om social distancing te kunnen respecteren voor maximum 33 personen.
We zullen deze cursus “fysiek” organiseren. Als de omstandigheden ons dwingen, zullen we evenwel met de hele cyclus online gaan.

Voorwaarden :

Deze opleiding is gratis voor de leden van CommPass. Meer informatie over lidmaatschap en welke bedrijven een « Company Membership » hebben onderschreven voor al hun werknemers is hier beschikbaar.
Niet leden betalen 375 euro.

Starters Kit