Traditional Media Metrics

WTF is a GRP?

Terwijl de nieuwkomers vandaag vooral kennismaken met Impressies, Unique Browsers en Real Users, worden de “legacy” media vooral in kaart gebracht op basis van Contacten, Bereik, Herhaling en GRP. Het zijn 2 verschillende werelden die vandaag naast elkaar bestaan en elkaar aanvullen. Maar hoe zit dat nu precies in elkaar? Wat is dat eigenlijk, een GRP? En wat is er goed aan? Hoe kunnen we van impressies naar GRP gaan en omgekeerd?
Al deze zaken komen aan bod in deze starters kit die vertrekt van de basisdefinities om zo het ABC van de klassieke media te schetsen. Met heelwat oefeningen op het programma. Breng uw gezond boerenverstand alvast mee !

Voor wie?

Digitale specialisten, of meer algemeen starters in het “media vak”

Niveau:

Basic

Spreker:

Wout Dockx, Media & Management consultant, Mediaman
De presentatie wordt gegeven in het Nederlands.
De deelnemers kunnen reageren in de taal van hun keuze.

Wanneer:

Donderdag 17 september 2020 van 17u30 tot 20u30 (met koffiepauze +broodjes)

Waar :

We weten nog niet hoe we deze cursus zullen organiseren. In normale omstandigheden is dit bij RTL House, Jacques Georginlaan 2 te 1030 Brussel. (view maps). Het is evenwel mogelijk dat we naar een andere (grotere) zaal uitwijken, zodat we de social distancing kunnen respecteren. Mogelijk zal ook deze cursus online gaan. We bekijken dit in functie van de situatie in september.

Er is helaas GEEN parking voorzien voor de deelnemers. U dient zich in de omliggende straten te parkeren

Voorwaarden :

Deze opleiding is gratis voor de leden van CommPass. Meer informatie over lidmaatschap en welke bedrijven een « Company Membership » hebben onderschreven voor al hun werknemers is hier beschikbaar.
Niet leden betalen 375 euro.

Starters Kit