Replay - Start to A.I.: Intro Class for Starters (video)

Miste je deze sessie en wil je ze toch graag bekijken? De video van deze presentatie is beschikbaar. Dag en uur zijn enkel ter info tot wanneer deze nog online staat, wat Replay is anytime, anywhere, of course!
Zodra je ingeschreven bent (via rode button rechts), kan je het paswoord HIER aanvragen. 

 

Wat is generatieve AI eigenlijk en hoe werkt het? Wat zijn de toepassingsmogelijkheden van ChatGPT en waarom zou je zo’n taalmodel wel of niet gebruiken?

In dit webinar reikt Heino Schaght jou aan de hand van voorbeelden een aantal praktische do’s & don’ts aan uit de snel evoluerende wereld van AI.

Host: Ilse Baele

Doelgroep:
Voor alle mensen in het mediavak die nood hebben aan een AI introductie (Niveau: basic).

Spreker:
Heino Schaght kan bogen op een carrière van 19 jaar bij Mediahuis, waarvan de laatste 5 jaar als innovatie manager. In het afgelopen jaar richtte hij zich vooral op het verkennen van generatieve AI.
Naast zijn werk bij Mediahuis is Heino ook de drijvende kracht achter Albert & Maurice, waar hij zijn expertise inzet om workshops en lezingen te geven gericht op probleemoplossing en innovatie, om zo anderen te inspireren en te begeleiden naar creatieve oplossingen.

Datum :
Woensdag 17 april 2024 van 9u30 tot 10u30.
Deze les zal ONLINE doorgaan, presentatie in het engels.

Voorwaarden :
Deze opleiding is gratis voor de leden van CommPass. Meer informatie over lidmaatschap en welke bedrijven een « Company Membership » hebben onderschreven voor al hun werknemers is hier beschikbaar.
Niet-leden betalen 175 euro.

Intro Classes
Replay - Start to A.I.: Intro Class for Starters (video)

Tarief

Leden: €

Niet-leden: €

Inschrijven